Skoler og studenter er viktige for oss! Derfor har vi gunstige, subsidierte tilbud til skoler, lærere og studenter. Derfor yter vi også ubegrenset gratis support til skoler og studenter. Dette er hva vi kan tilby:

formZ og bonzai3d akademiske lisenser.
Dette er fullverdige lisenser uten begrensninger (identisk med profesjonelle lisenser). Akademiske lisenser kan kjøpes av såvel skoler som lærere og fulltids studenter/ elever, og kan kjøpes både som 1-bruker og flerbruker lisenser. Lisensene kan oppgraderes på vanlig måte. De kan også på visse betingelser oppgraderes kostnadsfritt til profesjonelle lisenser (gjelder studenter som har avsluttet studiet). Akademiske lisenser selges med ca. 30% rabatt i forhold til veil.pris. For kjøp av akademiske lisenser kreves dokumentasjon (student-bevis eller erklæring fra skolen). Ta kontakt med oss for mer informasjon og priser.

formZ og bonzai3d for studenter.
Studenter og lærere kan nå få en fullverdig versjon av formZ og bonzai3d helt kostnadsfritt! Lisensen er tidsbegrenset til ett skoleår, men kan fornyes. Ordningen gjelder fulltids studenter med gyldig studiekort og fulltids ansatte lærere. Lisensen bestilles (og lastes ned) direkte fra produsentens websider: http://www.formz.com/academic/academic.html
Lisensen er nyeste tilgjengelige versjon av form•Z på bestillingstidspunktet.

formZ og bonzai3d leasing for skoler.
For skoler er det mulig å inngå avtale om leasing av hele klassesett av formZ til gunstige betingelser. Dette er en avtale som gjøres direkte mellom skolen og autodessys (produsenten av formZ), men vi hjelper gjerne til med å få i stand en slik avtale. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

formZ manualer.
FormZ leveres med elektroniske manualer i pdf-format. Komplett sett papir-manualer kan bestilles fra oss. Det er desverre ingen studentrabatter på disse.

Mer informasjon.
Du finner mer informasjon om formZ og våre andre produkter andre steder på disse websidene. Du kan også laste ned demoversjoner. Vi sender dessuten gjerne informasjon i posten om du ønsker det. Etter nærmere avtale kommer vi gjerne til dere og holder en demonstrasjon (gjelder skoler). Om du har spørsmål, ønsker informasjon eller vil avtale en demonstrasjon, ta kontakt med oss!

Support for skoler og studenter.
Vi tilbyr gratis support til skoler og studenter med gyldig formZ lisens. Klikk her for support.