Maxwell Render bonzai3D - nå i versjon 3
Maxwell er et banebrytende rendering-program som benytter korrekte, fysiske data i beregning av lys og materialegenskaper. Dette gir forbløffende høy grad av realisme. Med plugin for formZ (versjon 6.1 eller nyere), kan Maxwell betjenes 100% inne fra formZ. Ta kontakt for mer info!
Et nytt og rimeligere 3d-program fra produsenten av formZ. Bonzai3d er et enkelt, men likevel kraftig modelleringsverktøy med et forbløffende enkelt og intuitivt brukergrensesnitt, ideelt for raske 3D-studier. I motsetning til andre, sammenlignbare programmer, produserer bonzai3D "ren" og robust volumbasert geometri. Ta kontakt for mer info!
3D Øvingsbøker og modell/tekstur- bibliotek FormZ RenderZone Plus 6.7

Våre øvingsbøker for formZ forteller ikke bare hvordan verktøyene fungerer, men viser deg - trinn for trinn - praktiske og konkrete oppgaver. Modell- og teksturbibliotekene er futprøvet av oss, vi vet at de fungerer godt sammen med formZ.
Øvingsbøker - les mer her
Modell/tekstur-bibliotek - Les her!

formZ RenderZone Plus 6.7 introduserer flere nye lys-teknikker som øker graden av realisme og som gjør det enklere og raskere å oppnå godt resultat på rendering. Forbedret openGL-visning og nye materialer er andre nyheter. I tillegg er to plugins som tidligere kostet ekstra, nå inkludert. Les mer her!
NRKs opplevelsessenter utviklet i formZ Vant konkurranse om Stavanger Konserthus
“form•Z er brukt gjennom hele prosessen, fra de første skisser og ideer, til detaljerte modeller og endelige produksjons-tegninger” sier Nils Rustad hos Expology som har stått for modellering, visualisering og tegninger i samarbeid med Torgny Braathen hos NRK. Les mer her! I skarp konkurranse med over 100 andre deltakere, vant Medplan AS arkitektkonkurransen om Stavanger Konserthus med forslaget "I Boks".
"Gjennom hele prosessen og i presentasjonen av det endelige prosjektet har vi benyttet formZ" uttaler Lehong Yang hos Medplan. Les mer her!
Vant konkurranse om helikopterbase på Sola Vant konkurranse om møtested for ungdom
Code: arkitektur as i samarbeid med Asplan VIAK Stavanger og Asplan VIAK Sandvika har vunnet konkurransen om utforming av ny helikopterbase på Sola. "All prosjektering og visualisering er utført med formZ", uttaler Gaute Stensrud i Code: arkitektur as. Se mer her. Dyrvik Arkitekter AS har vunnet en åpen konkurranse om "aktivt møtested for ungdom" i Bergen. Prosjekteringsteamet besto av Camilla Molden, Tone Rødseth Haugen og Geir Dyrvik. Prosjektet er modellert og visualisert i formZ av Camilla Molden og Tone Rødseth Haugen. Se mer her.
Snøhetta vant prestisje-konkurranse - igjen! formZ som felles verktøy i Bjørvika
Utrolige snøhetta har nok en gang vunnet en prestisjetung, internasjonal konkurranse - denne gangen er det nytt museum og galleri for englands store landskapsmaler, William Turner. Prosjektet er som alltid hos Snøhetta modellert og presentert i formZ. Les mer her. formZ er valgt som felles verktøy i Bjørvika. "Ved å bruke FormZs muligheter er det utviklet en dynamisk 3D modell som takler planens stadige endringer. Denne struktureringen av modellen har vært til stor hjelp når flere har prosjektert samtidig" uttaler Arkitektskap. Se mer her.
Ideskaping og konsept-utvikling med formZ formZ nyhetsarkiv
Du kan lese flere artikler i vårt nyhetsarkiv.

formZ bruker-galleri
Du kan se mange flotte prosjekter fra norske formZ-brukere i vårt formZ BrukerGalleri.

DDDs bokhandel
De beste bøkene om 3D. Les mer her.

Vi viser her hvordan to av landets ledende arkitektkontorer utnytter formZ i konseptutvikling: Niels Torp Arkitekter AS og Snøhetta AS:

Niels Torp Arkitekter AS:
Les mer her.

Snøhetta AS:
Les mer her.