I formZ brukergalleri viser vi et utvalg av norske formZ-brukere. For noen av disse viser vi også prosjekter de har gjort med formZ som verktøy.
Ta kontakt med oss dersom du ønsker å presentere dine formZ- prosjekter i vårt galleri!
Til formZ brukergalleri oversikt.
CODE: arkitektur as
Code: arkitektur as er et ungt arkitektkontor som har markert seg med en rekke spennende prosjekter. I tillegg til store og små bygg-oppdrag, arbeider Code med store areal- utviklingsprosjekter i Tromsø, Narvik og Oslo. Code har også nylig arbeidet med et stort aktivitetssenter i London med bl.a. innendørs alpinbakke. Code bruker formZ som det sentrale verktøy i alle faser av prosjekteringen.
Code: arkitektur as vant i samarbeid med Asplan VIAK Stavanger og Asplan VIAK Sandvika konkurransen om utforming av ny helikopterbase på Sola. Oppdragsgiver er Forsvarsbygg. Anlegget på ca. 12.000 m2 skal huse forsvarets nye helikoptre samt helikopter- redningstjenseten på Sola.
Code: arkitektur as vant 1.pris i konkurransen om utforming av ungdomsboliger - arrangert av Nesodden kommune i samarbeid med husbanken. Prosjektet består av 12 leiligheter for førstegangs- etablerere, og har byggestart 2. april.
Til formZ brukergalleri oversikt.